Legyen sikerélmény
a tanulás!

Tekintse meg referenciaképzéseinket, és ismerkedjen meg az e-learning világával!

Munka- és tűzvédelmi kurzus

E-learning tananyagunk megfelel a kötelező tűz- és munkavédelmi oktatás törvényi előírásainak.

Részletek

TÁMOP-3.1.2-12/2

Az 5–12. évfolyamon tanulók számára készült, önállóan feldolgozható digitális tartalom és módszertan a gyalogos, kerékpáros, segédmotoros kerékpáros és kerekesszékes közúti közlekedés szabályainak és viselkedési normáinak oktatását támogatja.

Részletek

Járművezetői képzések

A szükséges hatósági akkreditációval rendelkező, korszerű és hatékony e-learning tananyagaink a járművezetők kategóriás és szaktanfolyami elméleti képzéseinek elvégzését biztosítják.

Részletek

Elsősegély − Életmentés

Elsősegély − Életmentés tananyagunk részletes képanyaggal, fiatalos megjelenéssel, oktató- és szituációs filmekkel kiegészítve segíti hozzá a tanulókat a vizsga sikeres teljesítéséhez.

Részletek

Szoftver­szimulációk

Szoftverszimulációs tananyagaink olyan programok használatára, kezelésére készítik fel partnereink munkatársait, amelyek elengedhetetlenek a cégek napi szintű működésének fenntartásához.

Részletek

Felkészítés a középiskolai matematika­felvételire

A középiskolai felvételi mérföldkő a diákok életében. A matematikafelvételire felkészítő kurzus 15 héten át nyújt segítséget a megmérettetéshez a négy- vagy hatosztályos gimnáziumba készülőknek.

Részletek

Közúti
Közlekedés­biztonsági Akcióprogram

A Közlekedéstudományi Intézet által életre hívott Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram a közlekedési és közlekedésbiztonsági ismeretek oktatását biztosítja.

Részletek

Pedagógus-továbbképzés

Oktatóanyagok az 1–12. osztályos tanulók tanítói és tanárai részére.

Részletek

Egyetemi
matematika­kurzusok

A Matematika e-learning alapkurzus célja, hogy segítse a felsőoktatásban tanuló egyetemi hallgatókat modern, e-gyakorlófelülettel rendelkező, interaktív tananyaggal.

Részletek