Gyakran ismételt kérdések

Kérjük, forduljon a Nexius Learning terméktámogatásához a support@nexiuslearning.com e-mail-címen. Az azonosítás érdekében levelében írja meg a szerződéskötéshez megadott születési adatait.

  • Kérjük, győződjön meg róla, hogy a tananyag minden oldalát teljesítette-e. Ezt a tananyag elindítását követően ellenőrizheti a bal felső sarokban található könyv ikonra kattintva megjelenő tartalomjegyzéken. Ha a tartalomjegyzékben szereplő oldal mellett nem lát pipát, akkor nem teljesítette az oldalt. Válassza ki a nem teljesített oldalt, majd haladjon végig rajta.
  • Kérjük, győződjön meg róla, hogy a továbbképzési szerződést visszaküldte. Amennyiben ez megvalósult, de a probléma továbbra is fennáll, forduljon a Nexius Learning terméktámogatásához a support@nexiuslearning.com e-mail-címen.
  • Kérjük, győződjön meg róla, hogy sikeresen teljesítette-e a zárótesztet. A tesztet többször is elvégezheti, amíg a kurzushoz hozzáfér. Rendszerünk mindig legjobb eredményt fogja tárolni.

„Az interaktív panel alkalmazása a tanulás-tanítás folyamatában” című akkreditált pedagógus-továbbképzés a KRÉTA-rendszerben az E-LEARNING menüpontban érhető el.

Kérjük, forduljon a Nexius Learning terméktámogatásához a support@nexiuslearning.com e-mail-címen, és írja meg intézménye pontos adatait.

A https://account.nexiuslearning.com/forgotten-password oldalon kérjen jelszó-emlékeztetőt, majd kövesse az e-mailben kapott instrukciókat.

Kérjük, forduljon a Nexius Learning terméktámogatásához a support@nexiuslearning.com e-mail-címen. Levelében írja meg a javítandó adatait.

Kérjük, forduljon a Nexius Learning terméktámogatásához a support@nexiuslearning.com e-mail-címen.

  • Kérjük, kövesse a hibakódban leírt utasításokat.
  • Ez előfordulhat abban az esetben is, ha 25 MB-nál nagyobb méretű fájlt igyekszik csatolni. Kérjük, győződjön meg róla, hogy ez a hiba nem áll fenn. Amennyiben a probléma nem oldódott meg, küldje el a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat a karrier@elms.hu e-mail-címre. Levelében jelezze, hogy a honlap problémája miatt nem tudott jelentkezni.

A beérkező pályázatok feldolgozása folyamatos, a beérkezéstől számított 2-3 héten belül felvesszük a jelentkezővel a kapcsolatot. A pályázatok eredményéről minden esetben küldünk visszajelzést.

A próbafeladatot a szakmai vezető döntése alapján küldjük ki, a beérkezett önéletrajzok elbírálását követően.

A szakmai vezető értékelése szerint sikeres megoldás esetén a beérkezéstől számított 1-2 héten belül vesszük fel a kapcsolatot a pályázóval.

Önéletrajzot és motivációs levelet a bérigény megjelölésével, grafikus pályázó esetén ezeken felül portfóliót kell a jelentkezéshez csatolni.