Mikor jöttünk létre?

Az ELMS Informatikai Zrt. az SDA Stúdió Kft.-ből való kiválással 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy az SDA Stúdió Kft.-nek – mint anyacégnek – az elektronikus oktatás, oktatásszervezés és tartalomfejlesztés, általánosságban az e-learning területén szerzett tapasztalataira, tudására építve és azt kibővítve komplex szolgáltatási és termékportfólióval teljes körű megoldást biztosítson az elektronikus oktatási piac számára.

Kiért dolgozunk?

Az SDA Stúdió Kft., illetve az SDA Informatika Zrt. több mint tíz éve fejleszt és szállít komplex informatikai megoldásokat, elsősorban a magyar piac szereplői számára. Piacvezető termékük a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer, melyet jelenleg 41 felsőoktatási intézményben, mintegy 260.000 hallgató és kb. 50.000 oktató, illetve rendszeradminisztrátor használ a tanulmányi adminisztrációs feladatokra és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyek kezelésére.

Miben látjuk a jövőt?

Az ELMS Informatikai Zrt. az e-learninges képzéseken és a rendszerfejlesztéseken túl a mobileszközökre való fejlesztést is felvette portfóliójába. A megalakulást követő egy év alatt számos tartalomfejlesztési és rendszerfejlesztési projektet sikerrel és eredményesen zárt. Megrendelői között felsőoktatási intézmények, magáncégek és a közszféra szereplői is megtalálhatóak.