Matematikaérettségi felkészítő

Ebben a képzésben a matematikaérettségi – 2017-től érvényes – követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes tananyag megtalálható közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez. A neves középiskolai matematikatanárok és egyetemi oktatók segítségével kifejlesztett képzésben hetekre bontva taláhatóak meg a szükséges elméleti ismeretek, az azok elsajátítását segítő és leellenőrző elméleti tesztek, valamint a különböző szintű gyakorlófeladatok, melyek segítenek a megszerzett tudás elmélyítésében.

A képzés újszerűségét az adja, hogy a rengeteg interaktív elemen, ábrán és animáción kívül teljes, kereshető fogalomtár áll a tanulók rendelkezésére, valamint hogy a gyakorlófeladatokat és az egyes hetek végén található záródolgozatok, tudáspróbák feladatait a rendszer képes részpontszámozni, azaz az érettségit a lehető legjobban szimulálni.

A képernyőképekre kattintva az adott tananyagoldal lejátszható.

 

webdemo matek 2 het kombinatorika es grafelmelet bejarasok    webdemo matek 13 het tergeometria felszin es terfogat    webdemo matek 13 het tergeometria ki gyakorlofeladatok 3 feladat