Járművezetői képzések

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. számára kifejlesztett és folyamatosan frissített, a járművezetők kategóriás és szaktanfolyami képzései elméleti részének elvégzését biztosító korszerű és hatékony e-learning tananyagok a szükséges hatósági akkreditációval rendelkeznek. A 17, különböző kategóriás jogosítványhoz szükséges elméleti képzés egyedülállónak tekinthető nemcsak hazánkban, hanem Európában is.

A tananyagokat a hazai járművezető-képzésben több évtizedes tapasztalattal rendelkező közlekedési szakértői csoport hívta életre, szoros együttműködésben egy didaktikai szakemberekből, tudományos munkatársakból és multimédiás tartalomfejlesztőkből álló csapattal, ami garanciát jelent a tananyagok magas színvonalára úgy szakmailag, mint módszertanilag.

A képzésekhez online vizsgafelkészítő teszteket is fejlesztett csapatunk, melyek segítségével a tanulók bárhol és bármikor felkészülhetnek az elméleti vizsgákra.

A képernyőképekre kattintva az adott tananyagoldal lejátszható.

 

webdemo am a moped ellenorzese a napi elso indulas elott webdemo am tajekoztatast ado tablak webdemo am a holtter fogalma

webdemo b az elozes egeszenek folyamata webdemo b vilagitas webdemo b az alkoholfogyasztas

webdemo b a vasuti atjaro webdemo b a rendori karjelzesek 2 webdemo b gyakorlomodul 5 feladat