Már elérhető a Közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus, amelyből online, elektronikusan készülhetsz fel az érettségire.

A legjobb helyen jársz, ha

  • akár közép-, akár emelt szinten szeretnél érettségizni,
  • félsz a matekérettségitől, nem tudod, hogy készülj fel,
  • nem félsz a matekérettségitől, csak biztosra szeretnél menni.

A felkészítő képzésben a – 2017-től érvényes – matematikaérettségi követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes tananyagot megtalálod. A tanév 19 hetére osztottuk be a megtanulandó elméleti anyagot. Ezután több héten keresztül a közép- és emelt szintű érettségi szimulációjával folytatjuk a felkészítést. Az utolsó 3 hét pedig az emelt szintű szóbeli matematikaérettségi kidolgozott tételeit tartalmazza.

Valamennyi témában megtalálható:

  • elmélet és az ahhoz kapcsolódó kidolgozott mintapéldák,
  • elméleti tesztek közép- és emelt szinten,
  • közel 3 000 gyakorlófeladat közép- és emelt szinten megoldási segítséggel (milyen lépésekben, milyen képletet kell használni stb.).

A hét tanulnivalói közép- és emelt szintű Tudáspróbákkal és középszintű Záródolgozattal fejeződnek be.

Tartalom és ütemezés

 

Ajánlataink

Érettségire készülő diákok részére –
ingyenes

500 óra / 300 nap

0 Ft

Ajánlatunk érettségi vizsgára készülő diákok számára érhető el. A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia, hogy melyik oktatási intézmény tanulójaként készül az érettségi vizsgára.

Érdeklődők részére –
ingyenes

500 óra / 300 nap

0 Ft

Ajánlatunk mindenkinek szól: szülőknek, gondviselőknek, idén még nem érettségiző diákoknak, a matematika iránt érdeklődőknek stb.

Nézz bele a képzésbe!

 

    webdemo matek 2 het kombinatorika es grafelmelet bejarasok     webdemo matek 13 het tergeometria felszin es terfogat     webdemo matek 13 het tergeometria ki gyakorlofeladatok 3 feladat